O nama

Tvrtka PZC osnovana je 1961. godine u Slavonskom Brodu i od tada je nezaobilazan čimbenik u cestogradnji u ovom dijelu kontinentalne Hrvatske. Uz središnju nadcestariju u Slavonskom Brodu, PZC je organiziran kroz još četiri nadcestarije: nadcestariju Nova Gradiška, nadcestariju Novska, nadcestariju Požega i nadcestariju Pakrac. Putem svoje mreže tako PZC redovno održava nešto više od 1660 km cesta: sve državen, županijske i lokalne ceste u Brodsko-posavskoj županiji, sve državne ceste u Požeško-slavonskoj županiji i dio državnih i županijskih cesta u Sisačko-moslavačkoj županiji. Državne ceste su pod ingerencijom Hrvatskih cesta, dok su za županijske i lokalne ceste zadužene Županijske uprave za ceste.

Glavne djelatnosti podrazumjevaju građenje cestovne infrastrukture: državnih, županijskih, lokalnih i drugih cesta, održavanje cesta koje podrazumjeva redovno i vanredno održavanje cesta: ophodnja i nadzor cesta, popravak oštećenja na cesti, održavanje signalizacije kao i održavanje cesta u zimskim uvjetima; čišćenje snjega i posipavanje solju; intervencije nakon prometnih nezgoda itd.

Pored glavnih djelatnosti, izgradnje i održavanja cesta, PZC se bavi još nizom djelatnosti koje su vezane uz glavnu djelatnost, poput prijevoza, trgovine, održavanje mehanizacije, kao i drugih djelatnosti. 

Naša betonska baza, modernizirana 2014. godine predstavlja nastavak u pružanju visokokvalitetnh proizvoda i daleko prepoznatljivog PZC betoni branda. U našoj asfaltnoj bazi proizvodimo sve vrsta visokokvalitetnog asfalta kojeg koristimo u našoj djelatnosti.

        

 

O G L A S
za prodaju oštečenih, polomljenih i neispravnih navedenih osnovnih sredstava 

preuzmite PDF

PZC - gradimo budućnost